Uw partner voor horeca en detailhandel
lbl_message_bar_text

Frituur

Ben je van plan om een frituur te openen of heb je al een eigen zaak en ben je op zoek naar een nieuwe leverancier? Dan zit je goed bij Spuntini.

Als groothandel in frituurproducten hebben wij een uitgebreid gamma aan frituursnacks, sauzen, verpakkingsmaterialen, frituurvetten en dranken. Naast een groot aanbod diepvries frituurproducten en diepvries gerechten hebben wij ook altijd een ruim assortiment verse bereidingen op voorraad. De frituurbenodigdheden die je bij ons bestelt, worden uiteraard door ons aan huis geleverd. Frituurvet, Bicky burgers, sauzen of frikandellen en andere frituursnacks bestellen? Het totaalgamma dat je nodig hebt om van je frituur een succes te maken, is allemaal bij Spuntini te vinden!

Resto Frit
Wij garanderen je niet alleen een persoonlijke service en een correcte prijs, maar voorzien ook een goede startersbegeleiding. Beginnende frituuruitbaters helpen we graag in hun zoektocht naar het juiste pand voor hun zaak. Wij staan starters ook bij in de samenstelling van hun assortiment frituursnacks en sauzen én we adviseren hen over meer praktische zaken, zoals geschikte verpakkingsmaterialen.

Als lid van Resto Frit beschikken wij over enkele extra troeven zoals onder meer de Smullbox. Bovendien kunnen we onze klanten toegang verschaffen tot de jaarlijkse Resto Frit Beurs.

Onze Merken

Mora

Beckers

Vanreusel

Coertjens

Meco Meat

Pauwels

Vandemoortele

La William

Zeissner